Uczniowie CKZiU w Wyrzysku (kształcący się w zawodzie technika żywienia i usług gastronomicznych) wraz z nauczycielem panią Aliną Kwiatkowską z wizytą w sklepie podczas lekcji, której celem było poznanie maszyn i urządzeń do obróbki mięsa i wędlin.
Uczniowie CKZiU w Wyrzysku (kształcący się w zawodzie technika żywienia i usług gastronomicznych) wraz z nauczycielem panią Aliną Kwiatkowską z wizytą w sklepie podczas lekcji, której celem było poznanie maszyn i urządzeń do obróbki mięsa i wędlin.
Innowacja pod nazwą EKO-LOGIKA sztuka roślinnego gotowania KUCHNIA WEGAŃSKA W SZKOLE została pomyślnie wdrożona w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wyrzysku. […]
W sobotę 23 marca 2019 roku odbył się Sportowy Turniej Integracyjny rozgrywany pod hasłem „Razem bawimy się lepiej”, którego organizatorami były Centrum […]
W piątek 13 grudnia nasza uczennica Aleksandra Płaczek z kl. IV TIŻ (Technik żywienia i usług gastronomicznych) odebrała stypendium Prezesa Rady Ministrów […]